Biografie

Boerderij uit 1732

 

Mijn naam is Heidi Horck, ik ben geboren in 1970 te Haaksbergen.

Van jongs af aan heb ik altijd al getekend en geschilderd. Ik heb hiervoor geen opleiding gevolgd, maar ben een autodidact. Verder heb ik na de mavo een MBO diploma gehaald en heb ik 15 jaar in de thuiszorg gewerkt.

 

In februari 2014 heb ik ervoor gekozen om me fulltime te richten op mijn werk als Beeldend Kunstenaar en heb ik ontslag genomen bij Livio Haaksbergen.


Ik woon met mijn vriend en twee dochters op een historische boerderij uit 1732 in Haaksbergen. Hier hebben wij een melkveehouderij.
Ik ben een buitenmens en dit is terug te zien in mijn werk als beeldend kunstenaar. De natuur en zijn elementen zie ik overal terug in mijn leven en daardoor is dit duidelijk te zien in mijn werk.
Golvende en vloeiende vormen zijn kenmerkend voor mijn vrije werk. Hierbij werk ik grotendeels intuïtief. Dieren, portretten en landschappen vind u terug in mijn realistische werk. De schoonheid van het leven in al zijn facetten probeer ik weer te geven in mijn schilderijen. Ik kan gefascineerd raken door de meest simpele klein dingen.

 

Veelal werk ik in opdracht, geef ik schilder en tekenles, houd ik kinderkunst feestjes en workshops.

 

 

Blog

Kunst en natuurroute 2015

Blog

December 2014 tot 15 maart

Kleine expositie in de Theeschenkerij Jordaan te haaksbergen.

Oktober 2014

Expositie in het verzorgingstehuis het Saalmerink te Haaksbergen.

Augustus 2014

Kunstmarkt Haaksbergen

 

(Helaas konden de schilderijen niet rechtop staan vanwege de harde wind).

Juni 2014

Donatie van schilderij met koeien in de wei aan afdeling Holthuizen, dementerende bewoners van het verpleeghuis het Wiedenbroek.

Mei 2013

Expositie in de Oale Smederieje te Neede